Tietosuoja

Tiedonsaanti oikeus
asiakkaalla on oikeus henkilötietolain mukaan saada tietää itseään koskevien henkilötietojen käsittelystä sekä rekisteriselosteesta.

Tarkastusoikeus
asiakkaalla on henkilötietolain mukaan oikeus tarkistaa asiakastietokantaan tallennetut itseään koskevat henkilötiedot.

Oikeus saada tietonsa korjatuksi
asiakkaalla on oikeus vaatia rekisterinpitäjää (Linjaliikenne Kivistö Oy) korjaamaan rekisterissä oleva häntä koskeva tieto.

Kielto-oikeus
asiakkaalla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää (Linjaliikenne Kivistö Oy) käsittelemään häntä koskevia tietoja, suoramainontaa ja muuta suoramarkkinointia varten.

Mikäli haluatte käyttää rekisteröitynä näitä oikeuksianne tai teillä on kysyttävää henkilötietojenne käsittelystä, ottakaa yhteys rekisterinpitäjään
_______________________________________________________________________________________________________

Rekisteriseloste

Asiakasrekisteriseloste /Henkilötietolaki (523/99) 10§

Rekisterinpitäjä
Linjaliikenne Kivistö Oy
Teollisuuskatu 20, 30420 Forssa
03 424 626 00

Y-tunnus 0215667-4

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö
Heidi Rajala
office@kivistobus.com
03 424 626 00

Rekisterin nimi
Linjaliikenne Kivistö Oy:n asiakasrekisteri, johon on merkitty asiakastiedot. Rekisteröinnin perusteena myynti- tai palvelusuhde Linjaliikenne Kivistö Oy:n.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Tietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen, palvelujen ja tuotteiden tuottamiseen asiakkaalle, palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Tietoja käytetään myös markkinoinnin kohdistamiseen asiakkaille, mainontaan ja suoramarkkinointiin. Asiakkaalla on oikeus kieltäytyä hänelle kohdistetusta suoramarkkinoinnista.

Rekisterin sisältämät tiedot
Asiakastiedot, jotka tallennetaan, asiakkuuteen liittyen

  • etu- ja sukunimi
  • osoitetiedot
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • syntymäaika
  • sukupuoli
  • asuinmaa
  • asiakkaan varaukseen liittyvät tiedot
  • asiakkaan palveluhistoria, asiakaspalautteet matkan jälkeen
  • yritysasiakkailta tiedot yhteyshenkilöistä ja heidän yhteystietonsa
  • Linjaliikenne Kivistö Oy:n työntekijätiedot
  • asiakkaan yksilöivä tunnistenumero

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan itsensä luovuttamat tiedot.
Asiakkaan antamat tiedot asiakaspalveluun liittyvissä tilanteissa.
Tilausajojen ja lisäpalvelujen tarjouspyynnöistä tai ostoista kertyvät tapahtumatiedot asiakkaan ollessa varaaja, seuralainen tai osa ryhmää.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja voidaan siirtää Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle, jos käyttäjän pyytämän palvelun tekninen toteuttaminen sitä edellyttää, tai jos se on muutoin välttämätöntä henkilötietolain pykälän 23 osien 2–5 mukaan. EU:n ulkopuolisilta yhteistyökumppaneilta edellytetään EU:n tietosuojakäytäntöjen täyttämistä.

Palvelun toteuttamiseksi luovutetaan palvelun tarjoamisen kannalta välttämättömät tiedot palvelun tarjoajalle, esimerkiksi alihankkijalle.
Asiakkaan tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille myynti- tai markkinointitarkoituksiin ilman asiakkaan erikseen antamaa lupaa. Henkilötietoja voidaan luovuttaa myös viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Asiakasrekisteriä ei säilytetä paperitulosteena.
Rekisteriä käsittelevät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan käyttö kuuluu.
Jokaisella käyttäjällä on käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus

_________________________________________________________________________________________________________

Yksityisyyden suoja

Linjaliikenne Kivistö Oy suojaa sivuston käyttäjien yksityisyyttä ja noudattaa henkilötietojen käsittelyssä henkilötietolakia sekä muita Suomen lainsäädännössä yksilön tietosuojasta voimassa olevia säädöksiä.

Lähettäessäsi tarjouspyynnön pyydämme sinulta henkilötietoja. Käytämme tietojasi vain omaa asiakasrekisteriämme varten, palvelun edellyttämän asiakassuhteen hoitamiseen tai lain edellyttämissä tapauksissa. Emme luovuta tietoja eteenpäin emmekä käytä yhteystietoja suoramarkkinoinnissa ilman suostumustasi. Tarjouspyyntöön pyytämiämme pakollisia tietoja ovat mm. nimi, sähköposti, puhelinnumero ja osoite.

Ilman henkilötietoja emme voi tuottaa käyttäjälle palveluitamme. Tiedot tarvitaan, jotta varaukset voidaan käsitellä ja toimittaa asiakkaille tai jotta voidaan toteuttaa digitaalisten palveluiden toiminnallisuudet.

Asiakkaan tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille myynti- tai markkinointitarkoituksiin ilman asiakkaan erikseen antamaa lupaa. Henkilötietoja voidaan luovuttaa myös viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

Linjaliikenne Kivistö Oy on sitoutunut suojaamaan palveluidensa käyttäjien yksityisyyttä ja huolehdimme henkilötietojesi asianmukaisesta käsittelystä. Teemme parhaamme varmistaaksemme tietojesi luottamuksellisuuden, turvallisuuden ja oikeellisuuden. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan henkilötietolainsäädäntöä ja viranomaismääräyksiä.

Evästeet  

sivustolla käytetään evästeitä takaamiseksi, että palvelu on turvallinen, tehokas ja käyttäjäystävällinen. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Evästeitä  käytetään tilastollisen tiedon tuottamiseen.

Evästeiden vastaanotto voidaan haluttaessa kieltää käyttäjän Internet-selaimesta, mutta se voi aiheuttaa sivujen toimimattomuutta eikä ole suositeltavaa. Käyttämällä Sivustoa hyväksyt tietojen keräämisen palvelun käytöstä.

Linkit

Sivuiltamme on linkkejä muille sivuille, joiden käytettävyydestä, sisällöstä tai yksityisyyden suojausjärjestelmistä emme vastaa. Sosiaalisen median jakotoiminnot ja linkit voivat olla kolmannen osapuolen omistuksessa, joihin Linjaliikenne Kivistö Oy:lla ei ole määräysvaltaa tai vastuuta niiden käytöstä. Sosiaalisen median jakotoimintoja käyttäessäsi sallit myös kolmannen osapuolen evästeiden tallentumisen laitteellesi. Linjaliikenne Kivistö Oy ei ole vastuussa tai vaikutusvaltainen käyttämiesi kolmansien osapuolten verkkopalvelujen käytöstä. Sosiaalisen median palvelut ovat kyseisen sosiaalisen median palvelun yksityisyydensuojan ja muiden käyttöehtojen alaisia.

Ajankohtaista

Miniristeily Turusta 16.11.2018 bussikuljetus Forssasta

            Miniristeily Turusta 16.11.2018 sisältäen bussikuljetuksen Forssasta. MATKAOHJELMA: 1.pv  Lähtö oheisen aikataulun mukaisesti bussilla Turkuun, mistä Viking Linen M/S GRACE lähtee klo 20.55. Kuljettaja jakaa maihinnousukortit...

Ahvenanmaan sadonkorjuujuhlat 22-23.9.2018

Ahvenanmaan Sadonkorjuujuhlat järjestetään nyt 18:ttä kertaa ja kävijöiden määrä kasvaa vuosi vuodelta. Sadonkorjuujuhlat houkuttelevat ahvenanmaalaisten lisäksi väkeä manner-Suomesta ja Ruotsista. Suosion takana ovat miljööt, ihmiset ja ruoka.

Ruskamatka Vuokattiin 20.-23.9.2018

Ensimmäisenä suunnataan Vuokatinvaaran laelle, jossa ihastellaan edessä aukeavaa kainuulaista maisemaa oppaan tarinoita kuunnellen. Vaaralla suoritetaan myös mukava, virkistävä ja kevyt verryttelyohjelma.

Kivistöbus – Reitit

Klikkaa kartta isommaksi.

Klikkaa kartta isommaksi

Aikataulut

 

Pyydä tarjous tilausmatkasta

Yhteystiedot

Toimistomme on avoinna ma-pe klo 9:00 – 16:30 puh. 03 – 424 626 00 info@kivistobus.com Yhteystiedot ›