Alustava matkaohjelma                                                                                     lounas, iltapäiväkahvit

Lähtö Kivistön liikenteen bussilla Helsingistä, Kiasman tilausajopysäkiltä kello 7.00.
Ajo Raisioon, missä tapaaminen oppaan kanssa. Ensimmäisenä tutustutaan Maskun ja Askaisten kirkkoon ja niiden historiaan. Askaisista matka jatkuu Ritaripuistoon, joka on vuonna 2006 perustettu Mannerheim-ristin ritarien sekä suomalaisten sotaveteraanien kunniaksi.  Puisto on 3400 neliömetriä ja sen keskustassa on ritariristin muotoon hakattu kunniakivi. Jokaisella Mannerheim-ristin saaneella ritarilla on oma muistokivensä. Tämän jälkeen tutustutaan upeaan Louhisaaren kartanoon, joka on marsalkka Carl Gustaf Emil Mannerheimin syntymäkoti. Lounas kartanon kahvilassa.  Lounaan jälkeen lähdemme lossilla Palvan saareen, missä tutustumme kylään sekä Velkuan kirkkoon. Kello 15.15.matkataan lossilla Teersaloon ja ajetaan Raisiossa sijaitsevalle Krookilan tilalle, jonka juuret ulottuvat vuosisatojen taakse historiaan. Krookilan tila mainitaan asiakirjoissa ensimmäisen kerran jo vuonna 1490. Iltapäiväkahvit Krookilassa, ennen lähtöä kotimatkalle noin kello 17.00. Paluu Helsinkiin noin kello 19.00.

Matkan hinta/henkilö
95 € (
,väh. 30 matkustajaa )

Matkan hintaan sisältyy
bussikuljetus koko matkan ajan

opastuksen alkaen /päättyen Raisiosta

ohjelmassa mainitut sisäänpääsymaksut

lounas ilman ruokajuomia

iltapäiväkahvi makean kahvileivän kera

Hintaan ei sisälly

ruokajuomat

muut kuin edellä mainitut ateriat

muut kuin edellä mainitut sisäänpääsymaksut ja kohteet

matkavakuutus, jonka ottamista suosittelemme.

Hintaperuste

Hinnat, aikataulut ja ohjelma perustuvat 12.1.2018 voimassa oleviin hinnastoihin, aikatauluihin ja viranomaismaksuihin.  Mikäli ne muuttuvat, pidätämme oikeuden vastaaviin muutoksiin
Lisäksi hinta edellyttää vähintään hintarivillä mainitun kokoista ryhmää. Oikeus ohjelman muutoksiin pidätetään.

 Varaus – ja peruutusehdot

varausmaksu 35 €/henkilö maksetaan 14 vrk:n kuluessa varauksesta

loppumaksu maksetaan viimeistään 1 kuukausi ennen lähtöä

Laskuun lisätään toimistomaksu 9 €/varaus.

Mikäli matka perutaan viimeistään 1 kk ennen lähtöä, pidätetään varausmaksu peruutuskuluina. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 1 kk, mutta viimeistään 2 vk ennen lähtöä, peritään peruutuskuluina 50 % hinnasta, kuitenkin vähintään varausmaksun verran. Myöhemmin kuin 2 vk ennen lähtöä tehdyistä peruutuksista ei myönnetä takaisinmaksua. Nimenmuutos on mahdollista, mikäli muutos tehdään viimeistään 7 vrk ennen lähtöä. Myöhemmin tehdystä nimenmuutoksesta peritään 10€/varaus. Sairastapauksissa peruutuskulu ovat 50€/henkilö. (Lääkärintodistus on esitettävä pyydettäessä).

Matkanjärjestäjän oikeus peruuttaa matka
Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, esim. vähäisen lähtijämäärän vuoksi, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viimeistään 14 vrk ennen lähtöä. Tällöin asiakkaalle palautetaan kaikki hänen maksamansa suoritukset.