Nyt lähdetään päiväksi ostoksille Tukholmaan. Laivamatkan aikana voit nauttia omasta olosta, tehdä ostoksia tax-freessä ja nauttia hyvästä ruoasta.  Perillä Tukholmassa, suunnataan ostoksille,  outlet Stockholm Quality Outletiin jossa yli 70 eri alan liikettä. 

 Matkaohjelma

 1.2. Perjantai
Lähtö alla olevan aikataulun mukaisesti kohti Helsinkiä ja Olympiaterminaalia. Kuljettaja hakee liput ja jakaa bussissa. Silja Serende lähtee kello 17.00 kohti Tukholmaa.

2.2. Lauantai
Laiva saapuu Tukholmaan aamulla kello 09.45. Siirtyminen laivasta bussille. Ajo Tukholmasta satamasta noin puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan  Stockholm Quality Outletiin (http://qualityoutlet.com/en/ ) missä yli 70 eri alan liikettä. Omatoimista ostosaikaa kello 14.30 asti. Lähtö bussilla takaisin satamaan, mistä M/s Silja Serenade lähteekello 16.45 kohti Helsinkiä

3.2. Sunnuntai
Saapuminen Helsinkiin kello 10.30. Bussikuljetus lähtöpaikkakunnille.

Hinta /henkilö  ( henkilölukumäärä hytissä määrää matkan hinnan)

Promenade 2-hytti      Promenade1                         A2                    A1 

    190 €                              280 €                     205 €               310 €

Lisämaksusta ( etukäteen  tilattuna )

                                           aikuinen       12-17v       6-11v
buffet illallinen laivalla         39,00 €         16,50 €    11,50  €

buffet aamiainen                 12,00 €           7,50 €       5,00 €

 

Bussireitti                          kello

Tammela, koulukeskus      12.15

Forssa, tilausajolaituri        12.30

Karkkila, linja-autoasema   13.15
Vihti, Linjala                        13.30
Nummela, matkahuolto      13.45
Helsinki, satama                 15.00

Matkan hintaan sisältyy Kivistön Liikenteen bussikuljetus ja kuljettajan palvelut koko matkan ajan laivamatkat valitussa hyttiluokassa

Hintaan ei sisälly ateriat ja ruokajuomat, matkavakuutus, jonka ottamista suosittelemme.

Hyvä tietää Sitovat varaukset 7.1.2019 mennessä. Ruotsin valuutta on kruunu, joka on juuri nyt Euroalueelta tulevalle houkuttelevan edullinen. Vaikka käteistä voi vaihtaa etukäteen tai laivalla, kannattaa pidättäytyä korteissa. Maksukortit käyvät Tukholmassa kaikkialla, sen sijaan käteismaksamisessa saattaa olla vaikeuksia.

Suomen kansalaiset voivat liikkua pohjoismaissa ilman matkustusasiakirjaa , mutta henkilöllisyys on tarvittaessa voitava aina todistaa. Suosittelemme passia tai virallista henkilökorttia matkustusasiakirjaksi.

 Maksuehdot Matkan maksu viikon sisällä varauksesta. Laskuun lisätään toimistomaksu 9 €/varaus.

 Peruutusmaksu Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 1 kk, mutta viimeistään 2 vk ennen lähtöä, peritään peruutuskuluina 50% hinnasta, kuitenkin vähintään varausmaksun verran. Myöhemmin kuin 2 vk ennen lähtöä tehdyistä peruutuksista ei myönnetä takaisinmaksua. Nimenmuutos on mahdollista, mikäli muutos tehdään viimeistään 7 vrk ennen lähtöä. Myöhemmin tehdystä nimenmuutoksesta peritään 10 €/varaus.

Markanjärjestäjän peruutus Mikäli matka peruuntuu matkanjärjestäjän toimesta, esim. vähäisen lähtijämäärän vuoksi, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viimeistään 14 vrk ennen lähtöä. Tällöin asiakkaalle palautetaan kaikki hänen maksunsa.

Hintaperuste Hinnat perustuvat 5.12.18 tiedossamme oleviin hinnastoihin, aikatauluhin ja viranomaismaksuihin. Mikäli ne muuttuvat, pidätämme oikeuden vastaaviin muutoksiin.  Hinta edellyttää, että matkalle ilmoittautuu vähintään 20 matkustajaa.

Oikeudet tämän esitteen muutoksiin pidätetään.