Laatulupaus

Joukkoliikennelain (13.11.2009/869) 48§ mukainen liikennepalveluja koskeva laatulupaus

Tarjottavat liikennepalvelut

Linjaliikenne Kivistö Oy tarjoaa aikataulunmukaisia linjaliikennepalveluja Forssan seudulla, Vihdin ja Karkkilan talousalueilla sekä pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme myös tilausliikennepalveluja kotimaassa sekä ulkomailla. Tilausliikennepalvelu sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Palveluista ja niiden muutoksista tiedottaminen

Linjaliikenteemme reiteistä ja aikatauluista saa tietoa Oy Matkahuolto Ab:n valtakunnallisesta järjestelmästä www.matkahuolto.fi tai soittamalla 0200 4000. Liikenteen reiteistä ja aikatauluista tiedotamme myös kotisivuillamme sekä painetuissa aikatauluissamme.

Käytössä olevat liput ja niiden hinnat

Linjaliikenteessä on käytössämme Oy Matkahuolto Ab:n lipputuotteet ja hinnoittelu. Tiedot lipputuotteista ja hinnoista löytyy matkahuollon internetsivuilta. Lipun voi ostaa myös linjavuoron kuljettajalta autosta.

Informaatio ja lippujärjestelmiin kuuluminen

Kuulumme Oy Matkahuolto Ab:n valtakunnalliseen informaatio ja lippujärjestelmään.

Käytössämme olevat ajoneuvot

Linjaliikenne Kivistö liikennöi ajanmukaisilla ja tarkoitukseen sopivilla linja-autoilla. Pyrimme pitämään autot siisteinä ja huolehdimme autojen tekniikan olevan kunnossa.

Asiakastyytyväisyyden mittaaminen

Asiakastyytyväisyyttä mitataan nettisivuillamme olevan palautelomakkeen kautta. Asiakaspalautetta otetaan vastaan myös puhelimitse, sähköpostilla sekä henkilökuntamme välityksellä.

Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset

Kaikki palautteet käsitellään ja asiakkaalle pyritään vastaamaan nopeasti. Valitukset käsittelemme luottamuksellisesti ja tapauskohtaisesti.

Erityisryhmien käytössä olevat palvelut, avustaminen, tiedottaminen ja tarpeiden huomioiminen

Kuljettajat avustavat apua tarvitsevia matkustajia mahdollisuuksien mukaan.

Ajankohtaista

Päiväretki Turun Saariston Historiaa To 7.6.2018

Lähtö Kivistön liikenteen bussilla Helsingistä, Kiasman tilausajopysäkiltä kello 7.00.
Ajo Raisioon, missä tapaaminen oppaan kanssa. Ensimmäisenä tutustutaan Maskun ja Askaisten kirkkoon ja niiden historiaan. Askaisista matka jatkuu Ritaripuistoon, joka on vuonna 2006 perustettu Mannerheim-ristin ritarien sekä suomalaisten sotaveteraanien kunniaksi.

Kuljetus Forssasta Iron Maiden 28.5.2018 Hartwall Areena

Iron Maiden on yksi suurimpia bändejä rockmusiikin historiassa. Maailmanlaajuisesti yli 80 miljoonaa levyä myynyt Iron Maiden on tunnettu klassikoistaan kuten ”Hallowed Be Thy Name”, ”Fear Of The Dark” ja ”The Greater Good Of God” ja monista...

Kuljetus Metallican konserttiin 9.5.18 Forssa-Helsinki-Forssa

Maailman suurin metallibändi Metallica aloitti syyskuussa 2017 maailmankiertueensa Hollannista ja kattaa 28 kaupunkia, 38 konserttia. Kiertueen päätöskonsertti on keskiviikkona 9.5 Helsingissä, Hartwall Areenalla Lämmittelijänä konsertissa...

Kivistöbus – Reitit

Klikkaa kartta isommaksi.

Klikkaa kartta isommaksi

Aikataulut

 

Pyydä tarjous tilausmatkasta

Yhteystiedot

Toimistomme on avoinna
ma-pe klo 9:00 – 16:30

puh. 03 – 424 626 00
info@kivistobus.com

Yhteystiedot ›