Laatulupaus

Joukkoliikennelain (13.11.2009/869) 48§ mukainen liikennepalveluja koskeva laatulupaus

Tarjottavat liikennepalvelut

Linjaliikenne Kivistö Oy tarjoaa aikataulunmukaisia linjaliikennepalveluja Forssan seudulla, Vihdin ja Karkkilan talousalueilla sekä pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme myös tilausliikennepalveluja kotimaassa sekä ulkomailla. Tilausliikennepalvelu sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Palveluista ja niiden muutoksista tiedottaminen

Linjaliikenteemme reiteistä ja aikatauluista saa tietoa Oy Matkahuolto Ab:n valtakunnallisesta järjestelmästä www.matkahuolto.fi tai soittamalla 0200 4000. Liikenteen reiteistä ja aikatauluista tiedotamme myös kotisivuillamme sekä painetuissa aikatauluissamme.

Käytössä olevat liput ja niiden hinnat

Linjaliikenteessä on käytössämme Oy Matkahuolto Ab:n lipputuotteet ja hinnoittelu. Tiedot lipputuotteista ja hinnoista löytyy matkahuollon internetsivuilta. Lipun voi ostaa myös linjavuoron kuljettajalta autosta.

Informaatio ja lippujärjestelmiin kuuluminen

Kuulumme Oy Matkahuolto Ab:n valtakunnalliseen informaatio ja lippujärjestelmään.

Käytössämme olevat ajoneuvot

Linjaliikenne Kivistö liikennöi ajanmukaisilla ja tarkoitukseen sopivilla linja-autoilla. Pyrimme pitämään autot siisteinä ja huolehdimme autojen tekniikan olevan kunnossa.

Asiakastyytyväisyyden mittaaminen

Asiakastyytyväisyyttä mitataan nettisivuillamme olevan palautelomakkeen kautta. Asiakaspalautetta otetaan vastaan myös puhelimitse, sähköpostilla sekä henkilökuntamme välityksellä.

Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset

Kaikki palautteet käsitellään ja asiakkaalle pyritään vastaamaan nopeasti. Valitukset käsittelemme luottamuksellisesti ja tapauskohtaisesti.

Erityisryhmien käytössä olevat palvelut, avustaminen, tiedottaminen ja tarpeiden huomioiminen

Kuljettajat avustavat apua tarvitsevia matkustajia mahdollisuuksien mukaan.

Ajankohtaista

Ahvenanmaan sadonkorjuujuhlat 22-23.9.2018

Ahvenanmaan Sadonkorjuujuhlat järjestetään nyt 18:ttä kertaa ja kävijöiden määrä kasvaa vuosi vuodelta. Sadonkorjuujuhlat houkuttelevat ahvenanmaalaisten lisäksi väkeä manner-Suomesta ja Ruotsista. Suosion takana ovat miljööt, ihmiset ja ruoka.

Ruskamatka Vuokattiin 20.-23.9.2018

Ensimmäisenä suunnataan Vuokatinvaaran laelle, jossa ihastellaan edessä aukeavaa kainuulaista maisemaa oppaan tarinoita kuunnellen. Vaaralla suoritetaan myös mukava, virkistävä ja kevyt verryttelyohjelma.

Kivistöbus – Reitit

Klikkaa kartta isommaksi.

Klikkaa kartta isommaksi

Aikataulut

 

Pyydä tarjous tilausmatkasta

Yhteystiedot

Toimistomme on avoinna ma-pe klo 9:00 – 16:30 puh. 03 – 424 626 00 info@kivistobus.com Yhteystiedot ›