Laatulupaus

Joukkoliikennelain (13.11.2009/869) 48§ mukainen liikennepalveluja koskeva laatulupaus

Tarjottavat liikennepalvelut

Linjaliikenne Kivistö Oy tarjoaa aikataulunmukaisia linjaliikennepalveluja Forssan seudulla, Vihdin ja Karkkilan talousalueilla sekä pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme myös tilausliikennepalveluja kotimaassa sekä ulkomailla. Tilausliikennepalvelu sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Palveluista ja niiden muutoksista tiedottaminen

Linjaliikenteemme reiteistä ja aikatauluista saa tietoa Oy Matkahuolto Ab:n valtakunnallisesta järjestelmästä www.matkahuolto.fi tai soittamalla 0200 4000. Liikenteen reiteistä ja aikatauluista tiedotamme myös kotisivuillamme sekä painetuissa aikatauluissamme.

Käytössä olevat liput ja niiden hinnat

Linjaliikenteessä on käytössämme Oy Matkahuolto Ab:n lipputuotteet ja hinnoittelu. Tiedot lipputuotteista ja hinnoista löytyy matkahuollon internetsivuilta. Lipun voi ostaa myös linjavuoron kuljettajalta autosta.

Informaatio ja lippujärjestelmiin kuuluminen

Kuulumme Oy Matkahuolto Ab:n valtakunnalliseen informaatio ja lippujärjestelmään.

Käytössämme olevat ajoneuvot

Linjaliikenne Kivistö liikennöi ajanmukaisilla ja tarkoitukseen sopivilla linja-autoilla. Pyrimme pitämään autot siisteinä ja huolehdimme autojen tekniikan olevan kunnossa.

Asiakastyytyväisyyden mittaaminen

Asiakastyytyväisyyttä mitataan nettisivuillamme olevan palautelomakkeen kautta. Asiakaspalautetta otetaan vastaan myös puhelimitse, sähköpostilla sekä henkilökuntamme välityksellä.

Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset

Kaikki palautteet käsitellään ja asiakkaalle pyritään vastaamaan nopeasti. Valitukset käsittelemme luottamuksellisesti ja tapauskohtaisesti.

Erityisryhmien käytössä olevat palvelut, avustaminen, tiedottaminen ja tarpeiden huomioiminen

Kuljettajat avustavat apua tarvitsevia matkustajia mahdollisuuksien mukaan.

Ajankohtaista

Aikataulumme 7.1.2019 alkaen

Voimassaolevat aikataulumme löydät oheisesta linkistä https://www.facebook.com/notes/linjaliikenne-kivist%C3%B6-oy/aikataulumme-712019-alkaen/2206992306233788/  

Uusi lipputuote Nurmijärvi – Helsinki alkaen 1.12.2018

Myynnissä 01.12.2018 alkaen kaikissa MH myyntipisteissä Asiakashinta 120Euroa / 44matkaa - 45 päivää / maksimimatka 50km Lippu käy kaikilla Linjaliikenne Kivistön sekä Pekola yhtiöiden vuoroilla 01.12. alkaen.         MOBIILILIPPU – helposti ja...

Meillä voit nyt maksaa mobiililipulla -näin käytät mobiililippua

Voit maksaa matkasi kätevästi myös mobiililipulla! Näin käytät mobiililippua: Lataa PayIQ-lippusovellus älypuhelimeesi App Storesta tai Google Playstä. Valitse haluamasi lippu. Valitse maksutapa. -  Vaihtoehtoina ovat pankki- ja luottokortti, Svea-maksu, Danske Bankin...

Kivistöbus – Reitit

Klikkaa kartta isommaksi.

Klikkaa kartta isommaksi

Aikataulut

 

Pyydä tarjous tilausmatkasta

Yhteystiedot

Toimistomme on avoinna
ma-pe klo 9:00 – 16:30

puh. 03 – 424 626 00
info@kivistobus.com

Yhteystiedot ›